Client
Northern Bank and Trust Company
surface area
10,000
ft²
Origin
Woburn, MA
project Type
Workplace
date
2018

Creating a web of inter-related flexible zones allows for a variety of group work areas that support an evolving corporate culture.

Working in conjunction with another interior design firm, Ebbrell Architecture + Design helped develop a conceptual redesign of a traditional bank headquarters into a modern office centered around a culture of collaboration. This multi-phase renovation of two floors of a five-story building involved not only office areas, but also the design of a central staff café and a bright and airy branded board room.

  • Integrated a sophisticated systems furniture package into various work zones, including sit-to-stand individual workstations, reconfigurable conference and huddle rooms, and standing collaboration areas.
  • Incorporated bright colors coupled with a neutral textured materials palette to define and differentiate work and amenity spaces.
  • Specified a feature lighting package to highlight the updated, modern aesthetic.

Projects you may like