Client
Cirtronics
surface area
300
ft²
Origin
Milford, NH
project Type
Technical/Manufacturing
date
2018

It’s important for visitors to understand where to go when they first enter a building, and it helps when the reception area also reinforces the company’s brand.

Ebbrell Architecture + Design transformed a dated, underused lobby into a multi-zone reception space for Cirtronics, creating a modern glass entry and new areas for vendor presentations, a customer coffee lounge, and a welcoming reception desk.

  • Redesigned energy-efficient glass entry vestibule is a facelift on a tired building by reflecting a more modern geometry and materials.
  • Relocated and reoriented reception gives visitors clear direction immediately upon entering the building.
  • New technology-enhanced areas in the lobby for vendor presentation and customer waiting areas were carved out of previously unused space.
  • Reimagined open stairway highlights include a new glass panel railing system, feature lighting, and a functional glass separation at the upper floor.

Projects you may like