Client
980 Washington
surface area
xxxx
ft²
Origin
Dedham, MA
project Type
Workplace
date
2017

A renovated and expanded shared conference space – complete with game room and newly accessible outdoor patio – maximizes amenity areas for a large executive center.

Ebbrell Architecture + Design was approached by a repeat landlord client to re-envision an underused conference area in a large executive office park. By tapping available adjacent space, the design team was able to create distinct areas for a variety of activities – from pool-playing to outdoor casual seating.

  • An expanded conference room and a huddle room allow for different meeting sizes and styles.
  • Newly created wall opening and sleek storefront door assembly connect inside space to a previously inaccessible outdoor patio.
  • Wall treatments, furniture options, and flooring selections help define separate zones for formal conferences, casual meetings, and peer socializing.

Projects you may like